Björn Borg lanserar underklädeskollektion för barn – Björn Borg Kids i butik lagom till julhandeln


– Vi har länge sett en stor efterfrågan på underkläder för barn både i våra egna butiker och hos våra återförsäljare. Björn Borg Kids känns som ett självklart och efterlängtat komplement till våra vuxna underklädeskollektioner. På sikt kommer det även att finnas underkläder för unga tjejer, säger Malin Wåhlstedt, affärsområdeschef för underkläder på Björn Borg.

Björn Borg Kids kommer att smyglanseras lagom till julhandeln och på Björn Borg tror man att ovanligt många unga kommer att önska sig mjuka paket av tomten. I vår kommer en mer komplett kollektion med fler mönster och modeller.

– Alla underkläder har färgglada mönster och är förhoppningsvis både roliga att få och att ge bort. Underkläderna kommer även att finnas till försäljning i vår webbshop för de som inte bor nära någon butik, säger Rocky af Ekenstam Brennicke, PR- och eventansvarig på Björn Borg.

Priset för underkläderna ligger på 169 kr och finns till försäljning i utvalda butiker i hela landet, i Björn Borgs egna butiker samt Björn Borgs webbshop: http://www.bjornborg.com/en/Underwear-shop/

Tags & categories

mszxhra in sthlm seamless set 🖤
Sale starting today - Up to 40% off bjornborg.com and in stores.
@emilietommerberg in the Sthlm striped set 🖤
Sports Hour. Yoga session 🧘🏽‍♀️ with @sarasvelander 

#bjornborgsportshour
@fannyamandanilsson: ”Training with @danieleckhardt for an energetic life filled with endorphins”
”It’s always easier to push your limits when you do it together” @mathiasguss @emilsebastiian