Björn Borg öppnar sin första underklädeskiosk i England


Björn Borg tar sitt nya butikskoncept Candy Store vidare och öppnar nu sin första underklädeskiosk i Bluewater Shopping Centre strax utanför London.

Björn Borgs Candy Stores är uppbyggda ungefär som en kiosk – en ö utan omgivande väggar och produkterna väl synliga för förbipasserande.

“I linje med vår expansionsplan tar vi vårt Candy Store-koncept vidare internationellt. Vi har tidigare öppnat Candy Stores både i Tyskland och i Gallerian i Stockholm och planerar att introducera konceptet på fler marknader. Den här typen av butiker reflekterar vårt varumärke på ett utomordentligt sätt och gör vårt underklädessortiment väldigt lättillgängligt för kunden”, säger Arthur Engel, VD på Björn Borg.

Bluewater är en av de främsta shoppinggalleriorna i England, där Björn Borgs underklädeskiosk är belägen i nyöppnade Guildhall. Björn Borg är etablerade i England sedan 2005 och finns sedan tidigare representerade med shop-in-shops, bland annat på varuhusen Selfridges och Harrods. Öppningen av Björn Borg-butiken i London är ett steg i expansionsplanerna för den viktiga engelska marknaden. Ambitionen är att öka närvaron med fler försäljningsställen och egna butiker på utvalda orter i landet.


Pressbilder finns tillgängliga på press.bjornborg.com

For ytterligare frågor, kontakta:
Pernilla Johansson, PR & Event Manager, Björn Borg AB.
Telefon: +46 8 506 655 13
E-post: pernilla.johansson@bjornborg.com
http://www.bjornborg.com
NASDAQ OMX Stockholm. Ticker: BORG

OM BJÖRN BORG:
Koncernen äger varumärket Björn Borg och fokus för verksamheten är underkläder. Därtill erbjuds kompletterande produkter, skor och via licenstagare även väskor, glasögon och parfym. Björn Borg-produkter säljs på ett femtontal marknader, varav Sverige och Holland är de största. Björn Borg-koncernen har egen verksamhet i alla led från varumärkesutveckling till konsumentförsäljning i egna Björn Borg-butiker. Totalt uppgick försäljningen av Björn Borg-produkter 2011 till knappt 1,7 MSEK i konsumentledet. Koncernens nettoomsättning uppgick 2011 till cirka 536 MSEK och antalet anställda var 131. Björn Borg-aktien är noterad på Nasdaq OMX Nordic i Stockholm sedan 2007.

Tags & categories

mszxhra in sthlm seamless set 🖤
Sale starting today - Up to 40% off bjornborg.com and in stores.
@emilietommerberg in the Sthlm striped set 🖤
Sports Hour. Yoga session 🧘🏽‍♀️ with @sarasvelander 

#bjornborgsportshour
@fannyamandanilsson: ”Training with @danieleckhardt for an energetic life filled with endorphins”
”It’s always easier to push your limits when you do it together” @mathiasguss @emilsebastiian