Björn Borg skapar fred med avlagda underkläder


Det är med hjälp av avlagda underkläder och internet som modeföretaget Björn Borg nu vill att såväl svenskar som folk från jordens alla hörn ska göra sin röst hörd. I företagets nya kampanj Peace on Earth eller fred på jorden uppmanar de jordens befolkning att skicka in sina avlagda underkläder till företaget. Björn Borg kommer sedan att skicka berget med gamla underkläder vidare till världens mest impopulära krigförare.

– Det är ett positivt sätt att sätta en viktig fråga i fokus och som modeföretag vill vi göra detta med glimten i ögat, säger Björn Borgs vice vd Jimmy Johansson.

För att bestämma vem som ska få underklädesberget dumpat på sin trappa ber Björn Borg jordens invånare om hjälp. På sin hemsida har företaget lagt ut ett formulär där vem som helst kan nominera vem de tycker ska få lasset med kasserade underkläder.

Från och med onsdagen den 24 oktober går det också att följa omröstningen via företagets hemsida och enkelt se vem som för tillfället löper störst risk att få ett kalsongberg på sin farstubro. Det finns inget slutdatum för initiativet utan det kommer att gå att nominera krigförare löpande.

Presentationsfilm om kampanjen hittar du här: http://www.youtube.com/watch?v=aMjGJjV6E_I

Kampanjen hittar du på http://www.bjornborg.com

Tags & categories

mszxhra in sthlm seamless set 🖤
Sale starting today - Up to 40% off bjornborg.com and in stores.
@emilietommerberg in the Sthlm striped set 🖤
Sports Hour. Yoga session 🧘🏽‍♀️ with @sarasvelander 

#bjornborgsportshour
@fannyamandanilsson: ”Training with @danieleckhardt for an energetic life filled with endorphins”
”It’s always easier to push your limits when you do it together” @mathiasguss @emilsebastiian