MASSEVENT LANSERADE NY BJÖRN BORG-BUTIK I SHANGHAI


Är du redo? Så löd texten på modellers LED-ljus T-shirts i Shanghais Cloud Nine-galleria i helgen. Över 200 000 Cloud Nine-kunder var redo att bevittna Björn Borgs lanseringsevent för invigningen av företagets första egna konceptbutik i Kina. Flashmoben i en Björn Borgversion av den omåttligt populära videon Gangnam style lockade köer av nyfikna Shanghai-bor till den nya butiken.

“Vi är överväldigade över den fantastiska respons vi har fått av Shanghai-borna för vår lansering i helgen och hoppas att vi får stanna top-of-mind hos dem även över tid. Sedan öppningen av vår första shop-in-shop i Shanghai i augusti ser vi en stor potential för vidare expansion här i Kina” kommenterar Arthur Engel, VD på Björn Borg.

Den nya konceptbutiken om 122 kvm är belägen på avdelningen Fashion Lifestyle i Cloud Nine, som ligger mitt i Shanghais populära Changing District. Cloud Nina lockar imponerande 100 000-300 000 besökare per dag och är en av de största galleriorna i Shanghai.

PRESSBILDER laddas ned från: press.bjornborg.com
VIDEO från eventet:
Youku:http://v.youku.com/v_show/id_XNDczNzY4ODIw.html
Tudou:http://www.tudou.com/programs/view/FwFH6DLYxfY/

För vidare information, vänligen kontakta:
Pernilla Johansson, PR & Event-chef, Björn Borg AB.
Telefon: +46 8 506 655 13
E-mail: pernilla.johansson@bjornborg.com
http://www.bjornborg.com

NASDAQ OMX Stockholm. Ticker: BORG

OM BJÖRN BORG

Koncernen äger varumärket Björn Borg och fokus för verksamheten är underkläder. Därtill erbjuds kompletterande produkter, skor och via licenstagare även väskor, glasögon och parfym. Björn Borg-produkter säljs på ett trettiotal marknader, varav Sverige och Holland är de största. Björn Borg-koncernen har egen verksamhet i alla led från varumärkesutveckling till konsumentförsäljning i egna Björn Borg-butiker. Totalt uppgick försäljningen av Björn Borg-produkter 2011 till knappt 1,7 MSEK i konsumentledet. Koncernens nettoomsättning uppgick 2011 till cirka 536 MSEK och antalet anställda var 131. Björn Borg-aktien är noterad på Nasdaq OMX Nordic i Stockholm sedan 2007.

Tags & categories

mszxhra in sthlm seamless set 🖤
Sale starting today - Up to 40% off bjornborg.com and in stores.
@emilietommerberg in the Sthlm striped set 🖤
Sports Hour. Yoga session 🧘🏽‍♀️ with @sarasvelander 

#bjornborgsportshour
@fannyamandanilsson: ”Training with @danieleckhardt for an energetic life filled with endorphins”
”It’s always easier to push your limits when you do it together” @mathiasguss @emilsebastiian