Björn Borg lanserar gratis dejtingsajt – Målet: alla ska hitta kärleken


Björn Borgs matchningsverktyg är en reaktion mot dagens långa frågeformulär som blivit vanligt på de flesta dejtingsajter.

– På Björn Borgs dejtingsajt, Love For All, ställer vi frågor om vilken musik man gillar snarare än hur man värderar olika egenskaper. Vi tror att en okomplicerad och rättfram form att internetdejta är grunden för fler möten och därmed större chans att träffa rätt, säger Rocky af Ekenstam Brennicke, PR- och eventansvarig på Björn Borg.

Björn Borgs dejtingverktyg Love For All är gratis att använda och Björn Borg har höga förhoppningar om att många singlar kommer att hitta kärleken.

– Det finns alldeles för många ensamma människor i Sverige, speciellt i storstäderna. Nästan hälften av alla hushåll består av en person. Vår kampanj, Love For All, är vårt sätt att bidra till en mer kärleksfull värld. Vi vill att alla ska hitta kärleken, säger Rocky af Ekenstam Brennicke.

Björn Borg siktar även mot att skapa fred på jorden. Modeföretaget har skickat avlagda underkläder från konsumenter till George W. Bush. Den amerikanska presidenten blev utvald som mottagare efter att konsumenter skickat in sina gamla underkläder och röstat på sajten om vem som skulle ta emot kalsongberget.

För mer information, vänligen kontakta
Rocky af Ekenstam Brennicke, PR- och eventansvarig, Björn Borg
Telefon: +46(0)8-527 33 715
E-post: rocky.brennicke@bjornborg.com

Annette Hallberg, Jung
Telefon: +46(0)8-410 556 970
E-post: annette@jungrelations.com

Tags & categories

mszxhra in sthlm seamless set 🖤
Sale starting today - Up to 40% off bjornborg.com and in stores.
@emilietommerberg in the Sthlm striped set 🖤
Sports Hour. Yoga session 🧘🏽‍♀️ with @sarasvelander 

#bjornborgsportshour
@fannyamandanilsson: ”Training with @danieleckhardt for an energetic life filled with endorphins”
”It’s always easier to push your limits when you do it together” @mathiasguss @emilsebastiian